BESTEL HEM NU!

Terug naar home

De Feesttoeters | 2017!

Sinds de oprichting van De Feesttoeters, op 1 mei 2007 door zeven enthousiaste vrienden, hebben er een hoop ontwikkelingen plaatsgevonden. In 10 jaar zijn we uitgegroeid tot een groep van 15 gedreven muzikanten die per jaar tientallen optredens in binnen- en buitenland verzorgen en die staat voor muzikale kwaliteit en enthousiasme. Voor het eerst in ons 10-jarig bestaan zijn we de studio ingedoken om onze muziek vast te laten leggen. Met gepaste trots presenteren wij onze eerste cd… De Feesttoeters | 2017!

De afgelopen 10 jaar zijn er veel verschillende dingen gebeurd in en rondom De Feesttoeters. Ondertussen verzorgen wij met zijn vijftienen een grote hoeveelheid aan uiteenlopende optredens per jaar. Enkele voorbeelden hiervan zijn de Peurbakkentocht in Leiden, de Sneekweek in Sneek en het jaarlijkse Carnaval in het Duitse Brühl, Keulen en Eschweiler. Een specifiek hoogtepunt voor ons was het aanmoedigen van de deelnemers van de Alternatieve Elfstedentocht in 2015 op de Weissensee in Oostenrijk. Na deze en nog veel meer prachtige optredens kunnen wij alleen maar trots zijn op wat we de afgelopen jaren hebben bereikt en dankbaar voor de kansen die we hebben gekregen.

Uiteraard zijn wij nog lang niet klaar en precies om die reden hebben wij eind 2016 besloten om een volgende stap te zetten in onze gezamenlijke carrière. Met de hulp van onze vaste arrangeur Dennis Hazenoot en audiotechnicus David Blommeart hebben we een plan opgesteld om onze muziek op professionele wijze op te laten nemen. Na een lange periode van voorbereiden, repeteren, inspelen en produceren is het resultaat bereikt!

Op deze cd hoort u onze set van 2017. In vier speciaal voor ons gearrangeerde delen nemen we u mee door een grote hoeveelheid muziekstukken in verschillende uiteenlopende stijlen. Met deze 13 minuten aan muziek hopen wij u mee te nemen in ons muzikale avontuur van de afgelopen 10 jaar en onze liefde voor muziek op u over te brengen.

Overtuigd? Onze cd is te bestellen door onderstaand bestelformulier in te vullen. Graag alle verplichte vakken invullen met de juiste informatie, dan zorgen wij dat de cd zo snel mogelijk naar u toekomt! Zodra uw bestelling verwerkt is, zult u een bevestigingsmail ontvangen met daarin de betaalinstructies voor het overmaken van het desbetreffende bedrag. De cd is te verkrijgen tegen een vaste prijs van €10,00 en wordt gratis bezorgd in Sassenheim, Voorhout en Lisse. Buiten deze plaatsen rekenen we een bedrag van €2,00 voor de verzending. Alvast bedankt voor uw bestelling!

Algemene voorwaarden:
Alle genoemde bedragen zijn inclusief BTW.
Verzending binnen 5 werkdagen.
Bij schade, foute levering en vragen graag contact opnemen met verkoop@defeesttoeters.nl.